Château des Animaux

The castle of a long line of noble, Royal Animals.

This setting is for the ones with Noble and Royal spirits. For the ones that aren't afraid to show their uniqueness and their colorful personality!

Welcome in the ‘Château des Animaux’ … the castle of a long line of noble, Royal Animals. Famous for their colourful, somewhat flamboyant interior design and love of plants! Every member of this Noble Family is immortalized in a painted portrait hanging on the wall.
This setting is for the ones with Noble and Royal spirits. For the ones that aren’t afraid to show their uniqueness and their colorful personality!
Every studio setting is designed and handmade by Vicky and tested & approved by studio assistant Mellow.

Welkom in ‘Château des Animaux’ … het kasteel van een Adellijke Dierenfamilie. Bekend voor hun kleurrijke, eigenzinnige interieurvormgeving and hun liefde voor planten! Elk lid van deze Nobele Familie is vereeuwigd met een geschilderd portret aan de muur.
Deze studioset is voor diegenen met een nobel hart. Voor iedereen die niet bang is om z’n unieke persoonlijkheid en eigenzinnige persoonlijkheid te laten zien aan de wereld.
Elke studiosetting is ontsproten uit het creatieve brein van Vicky. Naast foto- en videografie is illustreren haar tweede passie en in de studio kan ze die passies combineren. Met de studiosets wil ze kleine wereldjes maken, om even te ontsnappen aan de grote echte wereld. Een nieuwe wereld waar fantasie koning is en waar alles mogelijk is! De achtergronden zijn zelf ontworpen en ieder decorstuk werd handgemaakt. Creatieve studiofotografie om bij weg te dromen!


“How noble and good everyone could be if, every evening before falling asleep, they were to recall to their minds the events of the whole day and consider exactly what has been good and bad. Then without realizing it, you try to improve yourself at the start of each new day.” – Anne Frank