Inspired by Mondriaan

a bold, colorful and playful world

This setting is perfect for anyone who isn't afraid of some color
and has a very playful spirit!

This bold, colorful setting is inspired by the 20th Century Dutch painter Piet Mondriaan, one of the pioneers of abstract art. He’s very famous for his geometric elements. Mondrian eventually decided to limit his formal vocabulary to the three primary colors (red, blue and yellow). I was inspired by his work and mixed it up a bit with soms inspiration I got from abstract street art I saw in London.
This setting is perfect for anyone who isn’t afraid of some color and has a very playful spirit!
Every studio setting is designed and handmade by Vicky and tested & approved by studio assistant Mellow.

Elke studiosetting is ontsproten uit het creatieve brein van Vicky. Naast foto- en videografie is illustreren haar tweede passie en in de studio kan ze die passies combineren. Met de studiosets wil ze kleine wereldjes maken, om even te ontsnappen aan de grote echte wereld. Een nieuwe wereld waar fantasie koning is en waar alles mogelijk is! De achtergronden zijn zelf ontworpen en ieder decorstuk werd handgemaakt. Creatieve studiofotografie om bij weg te dromen!
Deze studioset is geïnspireerd op het grafische, geomterische werk van de Nederlandse schilder Piet Mondriaan, één van de pioniers van de abstracte kunst. Vanaf 1917 maakte hij enkel gebruik van de primaire kleuren (rood, geel, blauw). Deze reeks werken waren de inspiratiebron voor deze studioset, gemixt met abstracte street art die ik in Londen zag. Waardoor de Mondriaan-vlakken een 3-dimensioneel effect kregen.
Dit studiodecor is perfect voor iedereen die niet bang is voor wat kleur en speelsheid!


“It is not important to make many pictures but that I have one picture right.” – Piet Mondriaan