Fotografe Myra had me gevraagd om een achter de schermen branding video te maken tijdens één van haar Body & Soul fotoshoots. Ze had een branding video nodig voor op instagram en eentje voor op haar website en facebook pagina.
Een Body & Soul shoot is een body positive, natuurlijke boudoir shoot. Ze deed voor het eerst zo’n boudoir shoot in de natuur en wilde graag aan haar klanten laten zien hoe dat er aan toe gaat.
Dus op een zomeravond trokken we naar een prachtig stukje Limburgse natuur, met een topteam van 5 vrouwen; Myra, haar lieve assistente Saskia, visagiste Eva, prachtig model Anouk en mezelve.

“Body & Soul sessies zijn fotosessies waarbij we een ode brengen aan het vrouwelijk lichaam. Concreter nog: waarbij jij jouw lichaam viert. Een sessie voor jou, over jou. De rondingen van je lijf, het licht dat op je huid valt, de vorm van je handen… de kleine dingen die maken dat je een uniek en prachtig staaltje natuurlijke schoonheid bent. Nu is het moment om van jezelf een prioriteit te maken en ik wil je daarbij helpen. Ik stel je graag voor aan de vrouw die verstopt zat achter onzekerheid.”
– Myra

Voor Myra maakte ik 2 video’s. Eentje voor op haar website van ongeveer 2 minuten en een korte, vierkante versie van 1 minuut voor op instagram. In de instagramversie is Anouk aan het woord en vertelt ze over haar ervaring. Op die manier kunnen vrouwen die geïnteresseerd zijn in een Body & Soul shoot zich concreter voorstellen hoe die ervaring is. En waarom ze dus absoluut niet nerveus moeten zijn.