branding video en foto's

Black Lining wall art

Alternatieve branding videografie en fotografie voor Black Lining.

Ok, ik ben misschien een heel klein beetje bevooroordeeld omdat ik getrouwd ben met Antonio, de man achter dit übercoole creatieve bedrijf! Maar los daar van; Black Lining wall art is echt wel heel erg cool. 😉
Voor Black Lining maakte ik een introvideo voor de website en foto’s van de producten in studio en op locatie.
De ontwerpen van Black Lining worden gemaakt door tattoo artiesten. Dus mocht de sfeer van deze beelden best wat alternatiever zijn.
Bij het maken van branding beelden moet alles kloppen met het merk. Je moet je doelpubliek steeds in gedachten houden. Je afvragen waar dat publiek zich tot aangetrokken voelt. Hoe de beelden jouw boodschap en jouw merk het best vertegenwoordigen.

Geloofwaardigheid

Omdat Black Lining wall art maakt, hebben we in echte interieurs gefotografeerd. Dit zodat mogelijke klanten zich kunnen voorstellen hoe een Black Lining stuk er uitziet aan de muur. Geen gestylede fake interieurs, maar gewoon bij verschillende vrienden thuis die oog hebben voor interieurdesign. 🙂 Geloofwaardig branding videografie en fotografie dus.
Het was ook belangrijk dat Antonio zelf zichtbaar was. Klanten vandaag de dag willen zien wie het gezicht is achter een bedrijfsnaam.
(Het gezicht achter Silver Sixpence Stories kan je trouwens hier zien.)
Maar naast de “wie” is vooral de “waarom” belangrijk. Antonio is zelf een grote tattooliefhebber en had al langer het idee om iets te doen met de oldskool, bold tattoostijl. Hij bedacht een manier waarop mensen die wel hielden van deze tattoostijl – maar zelf geen tattoo willen op hun lichaam – er ook van kunnen genieten. Het zijn ook altijd zijn handen die de ontwerpen vasthouden bij de studiofoto’s.

Never stop playing

Vorig jaar investeerden we samen in een lasercutter en naast Black Lining zijn we in september ook met Silver Lining gestart. We zijn volop aan het experimenteren met de mogelijkheden van onze lasercutter. We vinden het fantastisch dat we onze creativiteit zo de vrije loop kunnen laten.

Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker, Vicky Bogaert.