Familiefotografie & familievideografie

Familie betekent thuiskomen. Bij wie kom jij thuis?
Wil jij die bijzondere relatie graag laten vereeuwigen in stilstaande of bewegende beelden?
Ik help je graag verder!

Ik ben familiefotograaf en familievideograaf. En dat vind ik heel bijzonder, ik leg even uit waarom.
Op mijn contactformulier staat als voorlaatste vraag: “zonder wat kan je niet leven?”. Het overgrote deel van de antwoorden op die vraag gaan over iemand; de partner, kind, beste vriend(in), huisdier, … . Iemand die je als familie beschouwt. Net daarom vinden veel mensen het zo waardevol om die familie te vereeuwigen, zodat je steeds terug kan keren naar die liefde. Omdat familie – in welke vorm dan ook – de basis is van wie we zijn. Voor mij is familie niet gelijk aan de traditionele definitie. Jij en jouw partner zijn een familie, jij en jouw beste vriend(en), jij en jouw huisdier(en). Wie jij als familie beschouwt, dat is jouw familie. En daar zijn geen beperkingen op.

Zoek je een familiefotograaf die jouw familie kan vastleggen op een spontane, maar intieme manier? Dan kan ik jou misschien wel verder helpen. Ik neem de tijd om jullie helemaal op jullie gemak te stellen, want die camera kan soms wel intimiderend zijn. Het is tijdens een familieshoot niet de bedoeling dat jullie de hele tijd poseren en naar de camera kijken. Tijdens zo’n shoot wil ik jullie vooral ook gewoon laten “zijn”, samen. Jullie mogen praten, lachen, ja zelfs huilen. Als er één grote huilebalk is, ben ik het wel. 😉

Het mooiste aan mijn rol als familiefotograaf is de verschillende soorten “families” leren kennen. Verliefde koppels, bloedverwanten, nieuwe samengestelde gezinnen, hechte vriendengroepen, mens en dier. Een familie voelt als thuiskomen. Bij wie kom jij thuis?

Sinds kort bied ik ook videoshoots voor koppels en families aan. Daarbij leg ik jullie vast op bewegend beeld. We gaan dan op stap of ik film terwijl jullie gezellig samen thuis zijn. Alles kan!
Contacteer me als je hier graag meer info over krijgt!

Martina

FAMILIEREPORTAGE, FOTOGRAFIE

Samen 100 jaar!

FAMILIEREPORTAGE, FOTOGRAFIE

Kaat & Niels

KOPPEL, LOVE VIDEO

Els & Miki

HUWELIJKSVIDEO, KOPPEL

Kelly & Andreas

KOPPEL, LOVE VIDEO

Leentje (& Tristan)

FAMILIEREPORTAGE, FOTOGRAFIE

moederdag

FAMILIEREPORTAGE, FOTOGRAFIE

lente in de winter

FAMILIEREPORTAGE, FOTO & VIDEO