Huwelijksvideografie. Maar dan net een beetje anders.

Ik maak creatieve, authentieke en oprechte huwelijksfilms, die jullie als koppel weerspiegelen. Een creatief, fris en liefdevol beeldverhaal waar je naar zal willen blijven kijken.

Huwelijksvideografie heeft lang een nogal belegen reputatie gehad. Maar video is zo’n meerwaarde om je grote dag achteraf
te blijven herbeleven. Op enkele minuten tijd herbeleef je je mooiste dag en dat voor altijd.
Ik maak geen lang, chronologisch, saai videoverslag van jullie dag. Ik maak een geïnspireerde videofilm en jullie zijn de inspiratie.
Wie jullie zijn, wat jullie belangrijk vinden, hoe jullie samen zijn en hoe jullie jullie grote dag hebben ingevuld.
Een film waar alle belangrijke momenten van jullie dag in zitten. Waarbij je niet alleen ziét en hoort wat er die dag gebeurde, maar waarbij je voélt wat er die dag gebeurde. De haartjes die terug recht komen als je je liefste die dag voor het eerst ziet, de tranen in jullie ogen bij jullie geloftes of die prachtige speech, het uitbarsten in lachen bij het horen van die ene genânte anekdote (bedankt daarvoor, mama) … 😉
Jullie verhaal in een eeuwige visuele herinnering. Voor nu en voor later.

NIEUW: ik bied ook een uniek visueel combinatiepakket aan van fotografie en videografie samen! Dit pakket is speciaal gecreëerd voor koppels die niet gebonden willen zijn aan het traditionele idee van een afzonderlijke fotograaf en een afzonderlijke videograaf, maar een meerwaarde zien in een combinatie van beiden. Waarbij foto- en videografie elkaar aanvullen en samen één geheel vormen. Je kiest als koppel zelf vooraf welke momenten je vooral op foto wil en welke momenten op video. Louter huwelijksfotografie doe ik echter niet meer, daarvoor kan ik je doorverwijzen naar enkele fantastische topcollega’s van mij! Contacteer me als je graag meer info over het combipakket wil.

Jolien & Glenn

HUWELIJK, VIDEOGRAFIE

Nina & Cederik

HUWELIJK, VIDEOGRAFIE

Kaat & Niels

FAMILIE, KOPPEL

Margo & Willem-Jan

HUWELIJK, VIDEOGRAFIE

Renée & Tom

HUWELIJK, VIDEOGRAFIE

Els & Miki

FAMILIE, HUWELIJK

Kelly & Andreas

FAMILIE, KOPPEL

Ik neem maar 12 huwelijken per jaar aan voor een huwelijksvideo van een hele dag, omdat ik veel tijd wil kunnen steken in het creëren van dit beeldverhaal. Het kiezen van de meest passende muziek, het creatief monteren op maat van het koppel, het mixen van de audio. Dat is een proces waar heel veel tijd in kruipt en waar ik ook heel bewust mee bezig wil kunnen zijn. Ik wil voor ieder koppel een unieke video maken, omdat ieder koppel uniek is. Daarom is een montage maken elke keer weer vanaf het spreekwoordelijke witte blad beginnen, ik wil telkens iets afleveren waar ik fier over kan zijn en waar ik vooral het gevoel over kan hebben dat het zo oprecht mogelijk het koppel weerspiegelt.

2021: VOLZET