Wie: Vicky Bogaert

Wie: Vicky Bogaert

Ik ben Vicky en studeerde in 2006 af aan de Sint-Lukas Hogeschool in Brussel als Meester in de Beeldende Kunsten - optie fotografie. Na die studies schoolde ik me bij in tekenkunst en grafische vormgeving. Ik zie die verschillende media als een verrijking van elkaar en vind het daarom heel belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en me niet te beperken in wat ik doe en hoe ik dat doe.

Wat: Fotografie

Wat: Fotografie

Ik vind het erg belangrijk om een zo oprecht mogelijk beeld te scheppen van jouw verhaal. Een foto is een intiem document en moet weergeven hoe je echt bent. Ik ben niet de fotograaf die jullie speciale poses laat aannemen of voor speciale, technische effecten kiest. Geef mij maar gewoon je unieke zelve, dat is al meer dan mooi genoeg. Ik probeer pure emoties te vangen in een beeld. En ik vind het steeds weer een grote eer dat ik dat mag doen.

Wat: Illustratie

Wat: Illustratie

Ik maakte lange tijd enkel foto's. Maar tekenen was mijn passie naast het fotograferen. Al van kinds af aan deed ik niks liever dan mijn eigen verhaaltjes te illustreren met tekeningen en foto's. Ik had toen nooit durven dromen dat ik daar 'als ik groot was' (groot is een relatief begrip met mijn 1m65) mijn job van zou kunnen maken. Voor mij zijn fotografie en illustratie niet zo verschillend en vullen ze elkaar perfect aan. Ik krijg ook steeds meer aanvragen om combinaties van beide te maken. The best of both worlds!

Wat: Video

Wat: Video

Mijn voornemen voor 2018 was om meer met video te gaan werken. Tijdens mijn opleiding op Sint-Lukas kregen we ook video, maar nadien was ik toch vooral bezig met fotografie en maakte ik sporadisch eens een korte video. Maar ik vond ze niet zo goed, omdat ik er te weinig mee bezig was. Dat veranderde al een beetje in de voorbije jaren, maar wil ik nog verder doortrekken. Mijn levensmotto is dat je elke dag kan bijleren, dus dat wil ik ook doen. Voor mij is dat het doel van het leven. (Hopla! Even wat filosofische shizzle erbij.) Dus dit jaar leer ik betere video's maken. Ik school me bij door in de leer te gaan bij videomakers waar ik zelf naar opkijk en die me kunnen helpen mijn technische vaardigheden aan te scherpen.

Prijzen:

Contacteer me voor meer gedetailleerde prijzen, maar hier alvast een kleine samenvatting:

FOTOGRAFIE
- Huwelijksreportage: de huwelijkspakketten starten aan 850€ voor 4 aaneensluitende uren ... voor meer gedetailleerde prijzen van alle pakketten, contacteer me.
- Portretshoot (individu, koppel, gezin, ...): 310€ (exclusief eventueel transport)
Je krijgt: min. 60 beelden in lage (zonder watermerk) én hoge resolutie (op USB-stick), zowel in kleur als zwart-wit nabewerkt.
- Studioshoot: 290€
Je krijgt: min. 60 beelden in lage (zonder watermerk) én hoge resolutie (op USB-stick), zowel in kleur als zwart-wit nabewerkt.

- Familie- of groepsshoot: 380€ (exclusief eventueel transport)
Je krijgt: min. 75 beelden in lage (zonder watermerk) én hoge resolutie (op USB-stick), zowel in kleur als zwart-wit nabewerkt.
- Bedrijfsfotografie: op aanvraag - is afhankelijk van soort shoot (bedrijfsreportage, portretten, producten, ...)

Inbegrepen in de prijs: BTW, nabewerking, een USB-stick met de geselecteerde foto's op zowel in kleur als in zwart-wit. De hoge resolutie beelden zijn inbegrepen in de prijs. Je betaalt achteraf dus niét bij om je foto's ook in hoge resolutie te krijgen.
De lage resolutie-beelden krijg je doorgestuurd via een online beveiligde galerij die je (eventueel) kan delen met anderen. Op je foto's staat geen watermerk en je kan je foto's downloaden vanuit de galerij.
Lees hier de algemene voorwaarden.

ILLUSTRATIE:
Aangezien elke illustratie een op-maat-opdracht is, maak ik een prijs op basis van de opdracht.

VIDEO:
Prijzen komen er aan.

Je kan voor iedere dienst ook een CADEAUBON bestellen voor een bedrag naar keuze.

Contacteer me:

Eventjes ter info:
neem gerust nu al contact met me op, maar nieuwe opdrachten kunnen pas ingepland worden vanaf februari 2019. Tot dan zit de agenda helemaal vol. Alvast bedankt en hopelijk tot mails!