Sanne (van Petit Pourri) wist dat dit haar laatste zwangerschap zou zijn en wilde dus heel graag een reeks zwangerschapsfoto’s. Haar partner stond niet echt te springen voor een fotoshoot, dus boekte ze de shoot voor zichzelf. 🙂
We planden een shoot ‘s ochtends bij haar thuis.
Ik fotografeer het liefst bij mijn klanten thuis … je woning vertelt zo veel extra over je en je voelt je er al wat meer op je gemak. Nu had ik natuurlijk ook nog het extra voordeel dat de woning van Sanne prachtig is! En dat we een wondermooie laagstaande zon mochten meepikken.

De zon zorgde voor een bijna schilderachtig effect in de foto’s. Ik speel heel graag met het licht en ben dus ook niet bang van wat “hard” licht. Wanneer de zon hard schijnt en je dus een groot contrast tussen licht en schaduw krijgt. Dat geeft de beelden een meer grafisch karakter en dat werkte perfect in de woning van Sanne.

Ik neem graag mijn tijd voor een portretshoot. Zodat je rustig van outfit kan veranderen als je dat wenst.
We maakten ook enkele zwangerschapsfoto’s samen Sanne’s dochtertje Lidie. Als je al kinderen hebt, kan het heel fijn zijn om hen ook te betrekken bij de zwangerschapsfoto’s van hun nieuwe broertje of zusje.
Inmiddels is deze shoot al van enkele maanden geleden en werd Sanne trotse mama van zoontje Georges!

Wil je zelf ook graag een reeks foto’s van je zwangere buik?
Met je partner of alleen?
Neem gerust even contact met me op en dan bekijken we wat mogelijk is!

(Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker, Vicky Bogaert.)