VIDEOGRAFIE + FOTOGRAFIE

"Say whuuuut? Video en foto samen? Door één persoon?"
Wel ja, inderdaad. Ik zeg u dat het kan.

Visueel pakket van video en foto samen.
Omdat je soms helemaal niet wil kiezen.

Ik ben opgeleid als fotograaf, ik studeerde in 2006 af als Master aan de Sint-Lukas Hogeschool in Brussel. In die opleiding kregen we ook al een beetje videografie. En in de jaren na mijn opleiding kreeg ik meer en meer interesse in het werken met bewegende beelden. De afgelopen jaren groeide die interesse uit tot een passie en stortte ik me volop in het bijscholen en experimenteren met video. Ik leerde monteren, met geluid werken en animeren.
Die eerste liefde: fotografie, is nooit verdwenen. Integendeel. Door meer met videografie te gaan werken, merkte ik dat dat zo’n ander medium is dan fotografie. Video zijn geen bewegende foto’s. Video is een andere taal. En het is niet omdat je een nieuwe taal leert, dat je die eerste taal niet meer wil spreken. Ik zou niet kunnen kiezen wat ik het liefst doe. En daarom wil ik helemaal niet kiezen. En ik vind dat mijn klanten ook niet moeten kiezen, als ze dat niet willen.
Ik geloof echt dat veel mensen een meerwaarde kunnen zien in een visueel pakket van video én foto. Sommige zaken zie je liever in beweging en sommige momenten wil je even bevriezen in de tijd. En als beiden worden aangeboden door eenzelfde maker, dan ben je zeker van eenzelfde stijl.

Dit kan een interessant pakket zijn voor ondernemers, die zowel foto’s willen voor drukwerk als een sfeervideo voor op hun website of sociale media.
Voor gezinnen en families die mooie foto’s willen voor aan de muur. Maar daarnaast ook een video zodat ze de kinderen zien en horen rondhuppelen (wat waren zo nog klein toen!). En de stem van oma of opa voor altijd kunnen blijven beluisteren. Ook als die er niet meer is.
Maar ook voor trouwers kan dit een ideale oplossing zijn. Dit pakket is speciaal gecreëerd voor koppels die niet gebonden willen zijn aan het traditionele idee van een afzonderlijke fotograaf en een afzonderlijke videograaf, maar een meerwaarde zien in een combinatie van beiden.
Waarbij foto- en videografie elkaar aanvullen en samen één geheel vormen. Je kiest als koppel zelf vooraf welke momenten je vooral op foto wil en welke momenten op video.
Louter huwelijksfotografie doe ik echter niet meer, daarvoor kan ik je doorverwijzen naar enkele topcollega’s van mij!

Heb je interesse in een video en foto pakket? Laat me gerust iets weten! We overleggen en zoeken een antwoord op jouw vraag. Samen komen we er vast en zeker wel uit.
En scroll gerust wat naar beneden om enkele voorbeelden te zien.

Enkele voorbeelden

Voor hen maakte ik zowel foto's als video

Lenny & Co

FAMILIE, FOTO & VIDEO Bekijk dit verhaal

Voor De Show

FOTO & VIDEO, NON-PROFIT Bekijk dit verhaal

Stay Sane Series – mijn mentale opkikkers

FOTO & VIDEO, PERSOONLIJK WERK Bekijk dit verhaal

Vitrin 112

BRANDING, FOTO & VIDEO Bekijk dit verhaal

Karen Van Winkel

BRANDING, FOTO & VIDEO Bekijk dit verhaal

Black Lining

BRANDING, FOTO & VIDEO Bekijk dit verhaal

lente in de winter

FAMILIE, FOTO & VIDEO Bekijk dit verhaal