VIDEOGRAFIE

Voor mij is er een wezenlijk verschil tussen videografie en fotografie. Foto's zijn momenten, bevroren in de tijd. Terwijl videografie poëzie in beweging is. Met beiden vertel je een verhaal, alleen verschilt de manier waarop je het vertelt enorm. Een foto is de titel van een hoofdstuk, een video is de tekst ervan. Vraag me niet wat ik verkies, ik heb beide nodig om mijn eigen verhaal te schrijven. :)

Als een beeld meer dan duizend woorden zegt, kan je je dan voorstellen hoeveel je kan vertellen met een video? Een video is meer dan bewegende foto’s. Het is poëzie in beweging. De momenten zijn niet bevroren in de tijd, maar komen tot leven. Met video krijg je ook het geluid dat bij die momenten hoort. Een stem, gelach, de perfecte muziek. Die zaken bieden zo veel meerwaarde en maken een onmisbaar deel uit van het verhaal.

Huwelijksvideografie, familievideo’s & branding video
Of je nu je grote dag wil herbeleven of net kleine familiemomentjes wil vereeuwigen. Of je wil als ondernemer het hoe, wat en waarom vertellen van je onderneming. Of je wil de sfeer overbrengen van je merk en zo aansluiting vinden bij jouw ideale klant.
Van al die verhalen kan video de ultieme vertaling zijn.

Hier vind je voorbeelden van huwelijksvideografie.
Voor familievideo’s kan je hier terecht
en als ondernemer vind je hier wat mogelijke inspiratie.
Of kijk gewoon even hieronder voor mijn videoportfolio.

PORTFOLIO VIDEO

Kan ik misschien iets voor je betekenen?

Dat zou me heel blij maken! Neem contact met me op en laten we samen iets waardevols maken dat je kan blijven koesteren.

EMAIL

info@silversixpence.be