huwelijksvideo

Nina & Cederik

Een huwelijksvideo voor Nina & Cee

Wat een twee lieverds, deze twee. Wat was het een eer om een huwelijksvideo te mogen maken voor hen. Nina en Cederik zijn al samen van in hun tienerjaren en nog steeds superverliefd!
Voor dit huwelijk mocht ik weer samenwerken met mijn goeie vriendin Myra, die hun fotografe was. (net zoals bij het huwelijk van Renée en Tom)
De planning en styling werd fantastisch gedaan door Sara van immer. De prachtige bloemencreaties waren van Annelies Vansant. En de live muziek werd gebracht door JustJazz.
Nina, de bruid, is zelf make-up artist en deed dus haar eigen make-up! Badass.

En toen hield ik het niet meer droog.

Maar jongens toch, wat was dit een mooie ceremonie. De zus van de bruidegom en haar man leidden alles in goeie en grappige banen. Het was een heel persoonlijke ceremonie, helemaal op maat van het koppel. Maar het allerbeste stuk? Ongetwijfeld hun geloftes. Ik geef toe: ik hield het niet droog. In het filmpje zit een deel van hun geloftes in, dus ik denk dat je wel zal snappen waarom.

Aangezien hun geloftes zo’n belangrijk deel van het filmpje werden, vond ik het het meest passend dat de montage van deze huwelijksvideo en bijbehorende muziek ook wat intiemer zouden zijn.
Voor mij is iedere huwelijksvideo een nieuw begin: ik overloop hoe de sfeer van de huwelijksdag was, wat voor een koppel het was. Ik probeer hen steeds voor ogen te houden als ik muziek kies. Bij de montage probeer ik steeds na te denken over wat zij het belangrijkst vonden, welke beelden er dus zéker niet mogen ontbreken. Alles moet kloppen.
Een huwelijksvideo is een tijdsdocument. Het is een samenvatting van een enorm belangrijke dag en daarom vind ik het zo belangrijk om daar alles voor te geven. Je zal dus ook merken dat geen twee huwelijksvideo’s die ik maak echt te vergelijken zijn met elkaar. Maar er zit wel altijd een Silver Sixpence Stories sausje over. Een zacht, maar pittig sausje … zonder al te veel speciale franjes, steeds met respect voor de twee hoofdingrediënten.