huwelijksvideo

Jolien & Glenn

Een trouwvideo voor de muzikale huwelijksdag van Jolien en Glenn.

Jolien en Glenn hadden een huwelijksdag in festivalthema. Wellicht hadden ze liever een zonovergoten dag, maar het regende. Nu moet ik iets bekennen: ik ben een grote fan van regen. Ik vind dat regen een soort van magische kracht heeft. Ok, dit klinkt veel zweveriger dan ik bedoel. Maar door de regen krijgt alles een veel melancholischer sfeertje. Waar ik dan weer erg van houd. Het maakt alles een beetje intiemer. En voor een trouwvideo is een intiemer sfeertje uiteraard heel dankbaar.
Gelukkig stoorden de lieve Jolien en Glenn zich helemaal niet aan de regen en lieten ze het allesbehalve aan hun hart komen. Wat een heerlijk koppel! En wat een fantastisch fijne ceremonie. Het was duidelijk dat Jolien en Glenn heel graag worden gezien en dat snap ik helemaal.
De rode draad doorheen hun ceremonie en huwelijksdag was muziek en dat wilde ik dan ook heel graag in deze huwelijksvideo tonen.
(Met een special appearance van Sanya van SALON weddings! 😉 )

Het was zo fijn om Jolien en Glenn te leren kennen: een joviaal, vrolijk, liefdevol, enthousiast en creatief koppel. Met een ontzettend grote liefde voor muziek en voor hun vrienden en familie. En voor Swa, hun hond. 🙂
De fotograaf van hun huwelijk was mijn goede vriendin Myra, dus dat zat ook goed mee!
Ik heb erg genoten van het maken van deze video voor hen.
Het shooten tijdens de dag zelf is altijd heel leuk, maar het grootste plezier haal ik uit het monteren. Aan het “schrijven” van het beeldverhaal. Wat vertel ik eerst? Wat komt erna? Hoe eindigt dit hoofdstuk?
Maar het belangrijkste is dat dit Jolien en Glenns verhaal is. Dat iedere video die ik maak heel persoonlijk is, op maat van diegene voor wie ik em maak. Dat maakt het elke keer wat spannend, maar zo ontzettend boeiend.

Dit jaar was het eerste jaar dat ik huwelijksvideo’s maakte en wat smaakt het naar meer! 2020, bring it on! 🙂