spontane huwelijksvideo voor een spontaan koppel

De huwelijksdag van Renée en Tom was van begin tot eind een droom voor mij als huwelijksvideograaf! Eerst en vooral begon het met dit heerlijke koppel: open, spontaan, enthousiast en vrolijk. En wilde hen dus een even spontane huwelijksvideo bezorgen!
Ik was best wat zenuwachtig aan het begin van deze dag, want dit was mijn eerste échte huwelijksvideo opdracht nadat ik had beslist om van huwelijksfotografie naar -videografie over te schakelen.
Ik had met geen beter koppel dit nieuwe avontuur kunnen starten.
De liefde tussen hen was zo mooi, zo oprecht en een waar cadeau voor een videograaf.
Hun huwelijk ging door op een prachtige locatie, de planning van het huwelijk was in de zeer bekwame handen van Allure Events en de ceremonie werd op heerlijk ongedwongen wijze geleid door Event’L.
Maar wat bijzonder fijn was aan deze dag, was dat mijn goeie vriendin Myra de fotograaf was. Als videograaf is het niet altijd makkelijk om vrij je ding te kunnen doen tijdens de koppelshoot, omdat daar vaak de nadruk het meest ligt op de foto’s. Maar Myra en ik werken zo fijn samen en kunnen helemaal ons creatief ding doen.

met een Silver Sixpence Stories sausje

Voor Renée en Tom maakte ik eerst een korte trailer van een 2-tal minuten en nadien een highlight film van zo’n 5-tal minuten. Bij de trailer probeer ik altijd zo veel mogelijk op de sfeer te focussen. Bij een highlight film toon ik het verloop van de dag; niet noodzakelijk in chronologische volgorde en met de “obligate” momenten, maar op een manier die – in mijn ogen – het best bij het koppel past. Die hen de dag doet herbeleven. Maar dan echt. Ik wil tonen hoe hun dag voelde.
Omdat Renée en Tom heel spontane mensen zijn, wilde ik hen ook een spontane huwelijksvideo schenken.
Elke huwelijksvideo is anders, omdat ieder koppel anders is. Bij de montage start ik iedere keer weer helemaal opnieuw. Ik vertrek van een wit blad en probeer alles zo veel mogelijk in functie van de persoonlijkheid van het koppel en hun grote dag in te vullen. Uiteraard overgoten met een Silver Sixpence Stories sausje. 😉