huwelijksvideo

Margo & Willem-Jan

En de schoonheid van regen

Ik kreeg héél last-minute een telefoontje van Margo. Of ik nog vrij was om hun trouwvideograaf te zijn … de week nadien! Ik had die dag een gezinsfotoshoot op staan, maar het zou de hele dag regenen, dus die shoot werd verzet. Een geluk bij een ongeluk!
Behalve dan dat Margo en Willem-Jans grote dag een regenachtige dag was. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik dat zelf helemaal niet erg vind. Voor mij is regen zo’n krachtig visueel element. Een symbool van melancholie, regen zorgt voor een intieme sfeer en staat voor mij gelijk aan gezelligheid.
Bovendien is regen het begin van iets nieuws … één van mijn favoriete gezegdes is “no rain, no flowers”. Regen zorgt voor leven.
Wie zei ook dat we altijd tijdens het golden hour moeten shooten? 😉

Margo en Willem-Jan waren wat nerveus om voor de camera te staan, maar dat bleek nergens voor nodig! Hun foto’s werden genomen door Tasja, één van mijn favoriete huwelijksfotografes en tevens de fotografe die de foto’s van Mellow en mij nam op mijn Over Mij-pagina. Maar bovenal een hele fijne collega om mee samen te werken!
De planning en styling van dit huwelijk was in de handen van de fijne dames van Salon Weddings! Dan kan je als trouwvideograaf alleen maar heel erg dankbaar zijn.
Margo en Willem-Jan hadden me voor enkele uren geboekt, met de focus op de ceremonie. Die was volledig in elkaar gestoken door hun vrienden. De ceremonie is hét moment van de huwelijksdag. Het moment waarop het koppel hun meest oprechte en kwetsbare woorden uitspreekt tegen elkaar. Het gebeurt wel vaker dat ik achter mijn camera zelf een traantje (of meer) moet wegpinken. Is er iets mooier dan mensen die elkaar vertellen waarom ze elkaar graag zien? In mijn bescheiden mening niet.